Poslujemo u segmentu građevinske stolarije od 1997 godine. Od samog početka se trudimo da vam ponudimo NAJVEĆI STEPEN KVALITETA UZ NAJNIŽE CENE.

Put je bio trnovit ali smo istrajali u toj viziji i sada smo u mogućnosti da vam ponudimo celokupan asortiman, od drvenih vrata i prozora,  zatim tu su i unutrašnja vrata širokog spektra dezena i dimenzija.

U mogućnosti smo da vam ponudimo i PVC i Aluminijimsku stolariju. Da bi kranjem korisniku izašli u susret i olakšali opremanje doma u ponudu smo uvrstili i PVC i Alu roletne, tu su i komarnici – rolo, plise i fiksni.
Tu se nismo zaustavili pa smo u ponudu uvrstili i zavese: plise zavese,  rolo zavese, zebra zavese.

 

Sve ovo ne bi bilo dovoljno da nismo izašli u suret kranjem korisniku i omogućili da SVE PORUČENO RADIMO PO STANDARDNIM I VANSTANDARNIM merama.

NAJVEĆI STEPEN KVALITETA
VRATA I PROZORI ANĐA 2 UZ NAJNIŽE CENE

Kontaktirajte nas

Drvena STOLARIJA

Drvenu stolariju radimo po meri i nacrtu, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu...

Sobna vrata

Sobna vrata su u kompletu sa štokom, dihtung gumom, 3 šarke, i bravom. Ispuna vrata je drveni ram koji je popunjen kartonskim saćem, koje obavlja funkciju izolacije.

Drvena vrata

Vrata se izrađuju po vašem nacrtu i dimenziji koja zadovoljava vaše potrebe. U cenu ulaze štok, krilo, brava za cilindar, dihtung duma, tri šarke i kvaka. Štok dimenzija 4x10cm.

Drveni prozori

Prozori su izrađeni od suvog lipovog drveta, bez čvora. Kip otvaranje se doplaćuje 1000 din. po prozoru. U cene prozora uračunate su šarke, dihtung guma, drvena okapnica i kvaka.

Balkon vrata

Balkon vrata su takođe u ponudi iz programa drvene stolarije u različitim dimenzijama, ali se izrađuju i u dimenzijama koje odgovaraju Vašim potrebama. Dimenzije profila 9x7cm.

  • Telefon:

  • +381 (11) 3283 132

  • +381 (62) 702 705

  • Adresa:

  • Kraljevića Marka 5,

  • 11 000 Beograd