Poslujemo u segmentu građevinske stolarije od 1997 godine. Od samog početka se trudimo da vam ponudimo NAJVEĆI STEPEN KVALITETA UZ NAJNIŽE CENE.

U mogućnosti smo da vam ponudimo celokupan asortiman drvenih  vrata i prozora, unutrašnja vrata širokog spektra dezena i dimenzija, kao i  sobna vrata koja su trenutno najtraženija na našim prostorima zbog modernog dzajna i dugog veka trajanja. 

Sve ovo ne bi bilo dovoljno da nismo izašli u suret kranjem korisniku i omogućili da SVE NAVEDENO RADIMO PO STANDARDNIM I VANSTANDARNIM merama.

 

 

NAJVEĆI STEPEN KVALITETA
VRATA I PROZORI ANĐA 2 UZ NAJNIŽE CENE

Kontaktirajte nas

Drvena STOLARIJA

Drvenu stolariju radimo po meri i nacrtu, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu...

Sobna vrata

Sobna vrata su u kompletu sa štokom, dihtung gumom, 3 šarke, i bravom. Ispuna vrata je drveni ram koji je popunjen kartonskim saćem, koje obavlja funkciju izolacije.

Drvena vrata

Vrata se izrađuju po vašem nacrtu i dimenziji koja zadovoljava vaše potrebe. U cenu ulaze štok, krilo, brava za cilindar, dihtung duma, tri šarke i kvaka. Štok dimenzija 4x10cm.

Drveni prozori

Prozori su izrađeni od suvog lipovog drveta. Kip otvaranje se doplaćuje 1000 din. po prozoru. U cene prozora uračunate su šarke, dihtung guma, drvena okapnica i kvaka.

Balkon vrata

Balkon vrata su takođe u ponudi iz programa drvene stolarije u različitim dimenzijama, ali se izrađuju i u dimenzijama koje odgovaraju Vašim potrebama.

  • Telefon:

  • +381 (11) 3283 132

  • +381 (62) 702 705

  • Adresa:

  • Prvomajska 73,

  • 11 080 Zemun